Klantenspaarpas: 5% spaarbonus! 

De Modecentrum Frans Theelen klantenkaart levert volop extra voordeel op, want hij is gekoppeld aan een persoonlijk spaarsysteem. Bij iedere aankoop bij Modecentrum Frans Theelen wordt 5% bijgeschreven op dit spaarsysteem. Twee keer per jaar wordt het gespaarde bedrag uitgekeerd, in de vorm van een waardebonus.

 

De contantbonus kan ongemerkt flink oplopen, zeker als u met het hele gezin voor kleding schoenen en accessoires bij modecentrum Frans Theelen slaagt. Dat is een mooi extraatje, acties, kortingen en afprijzingen vallen buiten uw spaartegoed.

 

"Geachte klant. Bij het aanmaken van een nieuwe klantenpas kampen we op het ogenblik met een technische druk storing. Het kan even wat langer duren. We vragen hiervoor uw begrip."

Gratis en gemakkelijk aan te vragen.

De Modecentrum Frans Theelen klantenkaart is de eerste keer gratis en kan door iedereen worden aangevraagd. Dat kan met onderstaand aanmeldformulier of in één van onze vestigingen: Roggel, Panningen, Boxtel en Horst. De kaart is geldig in al onze vestigingen.

Aanmelden Klantenspaarpas 

Ik wil graag de nieuwsbrief van Modecentrum Frans Theelen ontvangen.
Damesmode
Kindermode
Herenmode
Schoenen
Tienermode
Accessoires

Een ogenblik geduld a.u.b.

Uw aanvraag is succesvol verzonden. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

Uw aanvraag is mislukt.

Adreswijziging of afmelden

Bent u verhuisd of wilt u een spaarkaart afmelden door bijvoorbeeld een sterfgeval, stuur dan een mail naar info@mc-theelen.nl onder vermelding van uw spaarpasnummer.

Nieuwsbrief

Na het aanmelden voor de nieuwsbrief, kunnen wij u op de hoogte stellen van de nieuwste trends, acties en aantrekkelijke kortingen.

M

V

Damesmode
Kindermode
Herenmode
Schoenen
Tienermode
Accessoires

Uw aanmelding wordt verzonden. Een ogenblik geduld a.u.b.

Uw aanmelding is succesvol verzonden.

Uw aanmelding is mislukt. Probeer het later nog een keer of neem contact met ons op.

KVK 12055457